Za pobyt můžete zaplatit několika způsoby:

1. Prostřednictvím níže uvedeného rezervačního formuláře:
– zaplacením 30% zálohy bankovním převodem a doplatkem hotově po příjezdu
anebo
– garancí platební kartou a zaplacením pobytu hotově po příjezdu

2. Zaměstnaneckými benefity firem Edenred, Sodexo a Up
– u rezervace prostřednictvím níže uvedeného rezervačního formuláře uvedete platební kartu pro garanci a po příjezdu zaplatíte za pobyt vaší benefitovou kartou

3. FKSP fondy – bankovním převodem na základě námi vystavené faktury
– kontaktujete nás emailem, dohodneme podrobnosti a následně vystavíme fakturu pro vašeho zaměstnavatele

4. Pronájem celého penzionu (7 apartmánů, 33 postelí)
– pronájem je na min 2 noci
– penzion uzavřeme pro veřejnost a umožníme vám zdarma využívat restaurační prostory jako společenskou místnost
– po dohodě zajistíme i přenosné výčepní zařízení, pivní sudy, nealko, rauty a další podle potřeby. Takto si pobyt s rodinou, kolegy z práce, firemními partnery anebo partou přátel můžete užít bez žádných omezení
– připravíme slavnostní tabuli a slavnostní oběd
– cena pronájmu celého objektu s ubytováním je 12500 Kč/penzion/noc v případě objednání polopenze pro všechny účastníky
– cena pronájmu celého objektu s ubytováním je 15000 Kč/penzion/noc bez polopenzí
– v případě zájmu nás kontaktujte mailem, rezervaci nelze za výše uvedenou cenu provést rezervačním systémem

 

 

V ceně za pronájem apartmánu je zahrnuto:

1. Ubytování ve zvoleném typu apartmánu

2. Parkovací místo přímo u penzionu, internetové Wi-Fi připojení, využití úschovny kol a lyží.

3. Možnost využití privátního wellness (sauna+vířivka) za cenu 650 Kč/h pro apartmán (2-5 osob)

4. V případě objednání polopenze po celou dobu pobytu – jeden privátní vstup (v hodnotě 650 Kč) pro celý apartmán do wellness zdarma

5. 20% sleva na celodenní skipasy ve Ski areálu Armáda

6. 20% sleva na hru v Beskyd Golf, Ropice

Ostatní ujednání:

1. Check-in od 14:00, check-out do 10:00

2. Domácí mazlíčky neubytováváme

 

Polopenze

1. Snídaně – formou bufetu – vždy jedno teplé hlavní jídlo (párky/ham&egs), šunka, suchý salám, žlutý sýr, zelenina, máslo, marmeláda, čoko kuličky, müsli, mléko, jogurt, vánočka/domácí koláč, pečivo, chleba, káva, čaj, džus.

2. Večeře formou výběru ze dvou jídel. Příklady jednotlivých sestav:
A)
– Vepřová panenka (200g) se švestkovou omáčkou, zapečený brambor, trhaný salát
– Stryki (beskydské bramboráky podávané se zakysanou smetanou a domácími škvarkami).
B)
– Kuřecí prso (200g) na bylinkovém másle, bramborová kaše mix salátů
– Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou, mix trhaných salátů zakápnutý citronovo-medovou zálivkou, bylinková bageta
C)
– Krůtí špíz (200g), zapečený brambor, salát
– Brynzové halušky se škvarkami