Firemní akce, teambuilding, vánoční večírky a rodinné oslavy Beskydy

V naší stylové restauraci nabízíme pronájem sálu pro pořádání rodinných oslav, třídních srazů, firemních teambildingů, vícedenních oslav, firemních akcí s ubytováním v penzionu. Ideální počet účastníků 15-33 osob.

Uspořádejte tradiční i netradiční rodinou oslavu anebo firemní akci v krásné přírodě CHKO Beskydy

Organizace oslav a firemních setkání s účastí většího počtu osob je trochu náročnější. Proto je dobrým krokem nechat si ji vytvořit na míru. Co vše bude v balíčku na klíč? Kontaktujte nás a rádí vše připravíme vaši oslavu nebo firemní akci na míru.

Základní informace

pronájem celého penzionu (7 apartmánů, 33 postelí)
– pronájem je na min 2 noci
– penzion uzavřeme pro veřejnost a umožníme vám zdarma využívat restaurační prostory jako společenskou místnost
– po dohodě zajistíme i přenosné výčepní zařízení, pivní sudy, nealko, rauty a další podle potřeby. Takto si pobyt s rodinou, kolegy z práce, firemními partnery anebo partou přátel můžete užít bez žádných omezení
– připravíme slavnostní tabuli a slavnostní oběd
– cena pronájmu celého objektu s ubytováním je 12500 Kč/penzion/noc v případě objednání polopenze pro všechny účastníky
– cena pronájmu celého objektu s ubytováním je 15000 Kč/penzion/noc bez polopenzí
– v případě zájmu nás kontaktujte mailem, rezervaci nelze za výše uvedenou cenu provést rezervačním systémem

Firemní teambuilding anebo rodinná oslava formou venkovské zabijačky? Proč ne, rádi pro Vás tuto akci připravíme.

Pamětníci, kteří pocházejí z vesnice, si možná ještě vybaví tradiční venkovské zabijačky. Je to zážitek, který se nedá vyprávět, ale musí se zažít.
V současné době už se tradiční zabijačky příliš na vesnicích neprovozují. Pokud si ji přesto chcete vychutnat, pak si ji zajistěte zabíjačku na objednávku formou netradiční firemní akce. Mnoho firem pro své zaměstnance pořádá firemní akce s ubytováním, které mají za úkol především stmelit kolektiv. A tento tip na teambuilding je naprosto dokonalý především pro kolektivy, které nechtějí obyčejné anebo opakující se setkání, ale teambuilding netradiční formou.

Jak taková zabijačka probíhá?

Firemní akce - zabíjačka

Účastníci se sjíždějí večer den před zabijačkou, připravíme večeři formou rautu.

Druhý den je nutné vstát za kuropění – tedy kolem šesté ranní. Je potřeba zatopit pod kotlem a ohřívat vodu na „paření prasete“.
Účastníci se scházejí na snídani s pravými beskydskými koláči, bábovkou či ořechovými záviny. Pak už zbývá pouze „vypálit červa“ pálenkou nebo svařeným vínem a jde se na věc.
Již za světla přichází mistr řezník, který provede „drsnou práci“ na pašíkovi a míchá se krev na jelita a polévku. Prase se spaří horkou vodou a očistí od štětin. Zavěsí se na hák, pan mistr ho vykuchá, vnitřnosti spolu s hlavou následně bublají v kotli.
Všichni účastníci pomáhají a dále udržují dobrou náladu pitím vína a pálenky.
Zatím co pokračují práce na přípravě náplně do jelit a jitrnic a „bourá“ se prase, je na pořadu první ochutnávka – mozeček, játra, lalok. Krájí se škvarky na stejně velké kousky, a připravuje se škvaření sádla.
Maso se naporcuje a rozdělí do výslužky.
Z vepřového bůčku a krkovičky se připraví zabíjačková pečeně a k ochutnání čerstvé karbenátky. Nezapomínáme topit pod kotlem a dolévat pálenku a svařené víno.

Firemní akce - zabíjačka

Odpoledne se vyrábí jelita, jitrnice a tlačenka.

Nakonec se zbytek krve a krup dá do polévky a vyrobí se ovarnice, u nás zvaná prdelónka. Na závěr se upeče plech masa a podává se s kysaným zelím a knedlíkem.

Večer posezení nad vším, co se za den vyrobilo, spojené s povídáním, popíjením.

K tanci i k poslechu Vám bude hrát goralská kapela Bukóń.

Třetí den končíme snídani.

Cena zabíjačky na objednávku je cca 4000 – 6000 Kč/os. (odvíjí se od celkového počtu osob). Co vše bude v balíčku této firemní akce na klíč? 

  • ubytování na dvě noci (ideální počet osob 15-25)
  • živé prase a výslužka hotových zabíjačkových výrobků, obalové materiály, 2 řezníci.
  • goralská kapela Bukóń.
  • první den večeře formou rautu, druhý den – zabíjačka – snídaně, oběd, večeře, třetí den pobyt končí snídani.

 Firemní večírek s ochutnávkou gorolských specialit formou sedmichodové degustační večeře a večerním posezením s góralskou kapelou

Chcete posílit vztahy a dobrou atmosféru ve svém pracovním kolektivu nebo obchodní i přátelské vztahy s obchodními partnery?

Ideálním řešením je zorganizovat zážitkový program na krásném a klidném místě, obklopeni panenskou přírodou Moravskoslezských Beskyd.

A proč neochutnat místní zvyky a gastronomii třeba při degustační večeři gorolskich specialit a posezením s gorolskou kapelou? Rádi pro Vás tuto akci připravíme.

Jak takový večer probíhá?
Účastíci se sjížději kolem poledne/odpoledne. Můžeme připravit lehký oběd, případně zorganizujeme krátký výlet s cílem na hřebenové chatě.
Kolem 18:00 připravíme sedmichodové degustační menu:
1. Dómowo miodula
2. Oscypek z zurawinóm
3. Prdelónka, skibka chleba
4. Bachora
5. Bigos
6. Placki na blasze z maslym a ze śmietónkóm
7. Lejoki z powidlami, makym zalote maslym
.
V přestávkach mezi jednotlivými chody se o kulturní zážitek postará gorolsko kapela jak písněmi, tak povídáním o místní historii i zvyklostech
Na pozdní večer můžeme nachystat raut a při reprodukované hudbě se můžete bavit do pozdních nočních hodin